Zie ginds komen de pantoffels

Bijgewerkt: 11 dec 2018


Hij komt, hij komt, die goede lieve Sint! Met één of meerdere paren toffe pantoffels aan de haard rijdt hij zeker jullie huisje niet voorbij. Hippe eenhoorns voor je dochter, stoere draken voor je zoon. Ook voor mama brengt de Sint misschien wel een nieuw paar pantoffels mee. Oh kom maar eens kijken!


Slecht weer vandaagNiets zo fijn als op het avondje van Sinterklaas lekker binnenblijven in pyjama met een warm paar pantoffels erbij. Hoe fluffyer, hoe beter! Meisjes leggen de laatste hand aan hun Sintenbrief in roze slippers van Milo & Mila, terwijl jongens hun stoere wollen pantoffels aan Zwarte Piet laten zien. En de baby? Die slaapt zoetjes in deze schattige muizensloefjes. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?Wat ik in mijn pantoffeltje vindIs de Sint geweest en staat je kroost te trappelen om te ontdekken wat hij allemaal in hun schoentje heeft gestrooid? Zorg dan dat ze stevig in hun pantoffels staan dankzij een handige velcro- of ritssluiting. Is jouw zoon fan van Paw Patrol? In dit paar is hij ready for a ruff ruff rescue! Heeft jouw dochter het meer voor K3? Dan vindt ze deze sloefen vast de bom. Vol verwachting klopt ons hart!Dag SinterklaasjeIs de goedheiligman terug naar Spanje vertrokken? Niet getreurd! Met een vrolijk en vooral mythisch paar pantoffels voor elk gezinslid bewaar je de magie in huis nog tot ver voorbij Kerstmis! Zij redt de prins met een paar eenhoorns aan haar voeten en hij trekt ten strijde met twee wilde draken in zijn kamp. En mama? Die bewaart de lieve vrede met konijntjes als pantoffels. De kerstman zal zijn ogen niet geloven!


Hebben jouw pantoffelhelden de perfecte Sintensloef nog niet gevonden? Spring dan snel binnen in de dichtstbijzijnde Torfs-winkel of snuister rond in onze webshop en gooi wat in je lege lege… winkelmandje.

©2018 Schoenen Torfs

Industriepark West 50 - 9100 Sint-Niklaas