Winning by twinning op Vaderdag

Bijgewerkt op: 3 okt 2019

Vaderdag, dé dag van alle papa’s. En voor papa ook een dag om zich van zijn beste kant te laten zien. Hét moment dus voor een vader-zoonmomentje, dat natuurlijk nóg leuker wordt met matching stappers voor beide heren. Twinning is winning!Kampen bouwen

Houden jullie beiden van avontuur? Sla dan een kamp op in de achtertuin of trek een dagje de bossen in. Papa staat stevig op elke ondergrond in de veterlaarzen van Palladium of in de eco-laars van Timberland. Zoonlief loopt in zijn voetsporen met de kinderlaarzen van Palladium of de jongensachtige boots van Bullboxer. Zijn jullie van plan ook door beekjes, rivieren en plassen te lopen? Kies dan bij warm weer voor robuuste heren- en jongenssandalen.


Suit up

Jong geleerd is oud gedaan. En dat geldt ook voor het voeren van een goed gesprek. Trek dus je fancy herenshoes aan, zet een paar classy veterschoenen voor je zoon klaar en neem hem mee voor een tête-à-tête. Blijft mama niet graag alleen achter? Als liefste papa ter wereld nodig je haar uiteraard ook uit en geef je je zoon meteen het goede voorbeeld: deur openhouden, arm aanbieden, complimentjes strooien,... Zo wordt je oogappel een echte gentleman.


In de mannengrot

Oost west, thuis best! Stuur mama, zus en vriendinnetjes naar de wellness, want vandaag dopen jullie het huis om tot tijdelijke mancave. Hét moment om je badslippers aan te schuiven en je tienerzoon te laten zien hoe die zijn eerste baard onderhoudt. Dat gaat eens zo vlot met een paar blitse slippers voor deze puber. Duik vervolgens de zetel in met fluogele zaalvoetbalschoenen voor jou én een paar voor hem. Heeft je zoon nog lang niet de leeftijd voor zijn eerste pintje bij de match? Dan is een avondje Lion King met matching leeuwenpantoffels voor hem en voor jou een beter idee.


Meer vader-zooninspiratie vind je in onze webshop of in een van onze winkels.