Voor elke werkdag een leuke stapper

Bijgewerkt op: 11 dec 2018


Manic monday Veel tijd om te bekomen van het leuke weekend heb je meestal niet op maandagochtend. De mailtjes rollen binnen, je telefoon staat niet stil en jij loopt van hot naar her. Wapen je tegen zo’n manic monday met een stoere look. Die creëer je met zwarte bottines met studs of rode Steve Madden boots. Wedden dat iedereen je wat meer ruimte gunt?


Dolle dinsdag Op dinsdag mag het al eens wat meer zijn. Denk aan glitters, dierenprints, metallic en andere eyecatchers. De multi slip-on sneakers van Steve Madden combineren al deze leuke extraatjes. Net iets te gedurfd voor jouw kantooromgeving? Dan zijn deze panterprint sneakers van Poelman een leuk alternatief.


Wollige woensdag Halverwege de werkweek kun je wel wat verwennerij gebruiken. Het weekend is immers nog veraf. Dus ga jij vandaag voor zachte materialen, zoals de wollige Warmbat boots. Even poezelig, maar net iets stoerder zijn de veterlaarzen van Timberland. Na zo’n comfortabele dag ben jij helemaal klaar voor het tweede deel van de week.


Deftige donderdag Bijna weekend! Niet dat je op een donderdag veel tijd hebt om hier bij stil te staan, want op de voorlaatste werkdag van de week besef je meestal dat er nog heel wat moet gebeuren. Dus zorg jij voor een flinke dosis pit met een paar powerwoman shoes, zoals deze classy rode high heels enkellaarsjes of de zwarte fluffy pumps van Bibi Lou.


Vrije vrijdag Yes! De week zit er bijna op and you rocked it! Beloon jezelf door comfy but classy naar het werk te gaan. De 90s sneakers zijn basic, comfortabel en vooral héél modieus!


Meer originele schoenen spot je in onze webshop of in een Torfs schoenwinkel in je buurt.