Vijf musthaves voor een geslaagd strandweekend!

Bijgewerkt op: 11 dec 2018

De zon laat zich eindelijk zien!☺ De kans zit er wel eens in dat jij vrijdagavond halsoverkop een (lang) weekend naar zee vertrekt, joepie! Denk er wel even aan om naast je favoriete zomerkleedje, je bikini en je tandenborstel ook deze vijf items in te pakken.


#1 Slippers Eindelijk zand tussen je tenen en zacht gras onder je voeten!☺ Nu weet je het zeker, de zomer is in aantocht. Zet die sneakers dus snel terug in de kast en ga voor een leuke teenslipper die je snel uit en aan schuift. Met een kurken of leren zool, sportief of stylish, met glitters of een ander leuk detail… Kies uit een waaier aan modellen en stijlen!


#2 Hoed en zonnebril Zonnemelk smeren doe je uiteraard al plichtbewust, flink zo! Maar dacht je ook aan een stijlvolle hoed en een fancy zonnebril? Hoe dacht je anders dat jonge, zachte huidje te bewaren. Meteen ook een leuke aanvulling op je outfit.


#3 Strandlaken Zand tussen je tenen is oké, maar zand tussen je billen? No thanks! Gris dus snel nog een extra groot strandlaken in een zomerse kleur mee om je straks zorgeloos neer te vleien op het strand. Wedden dat er een glimlach op het gezicht van je medestrandgangers verschijnt als ze de leuke quote op je handdoek lezen?


#4 Totale ontspanning Een heel weekend op het strand liggen en niets doen kan exact zijn wat je nodig hebt. Al wapen je je best ook tegen verveling met je lievelingsmagazine, sudoku's of een interessant boek. Onze tips? Lees ‘Bewegen werkt’ of beweeg écht en trap samen met de kids tegen een bal.


#5 Strandtas Goed, nu je alle spullen verzameld hebt rest er je nog één ding: een praktische, maar leuke strandtas kiezen waar je alles comfortabel en stijlvol in meedraagt. Kies je favoriet uit onze kleurrijke strandtassen met stevige hengsels en leuke opdrukken. Of ga voor een omkeerbare shopper, die je kunt afstemmen op je mood en look van die dag.


En nu… genieten! Prettig weekend! ☺