Stoom je schoenkast klaar voor het najaar

Naast bieren, talen en geografische streken telt ons Belgiëlandje ook een grote diversiteit aan weersomstandigheden. Het najaar telt in het beste geval een streepje zon, enkele liters regen en een tapijt van sneeuwkristallen. Wij kozen voor elk weertype - van nazomer tot de eerste koude - het gepaste schoeisel.Nazomerschoenen

Laat de zon zich tussen de vallende bladeren nog eens gelden en loert de indian summer om de hoek? Dan ruil je teenslippers en sandalen in voor ballerina’s of sneakers. Comfort binnen deze categorie van luchtige schoenen vind je bij Gabor, Marco Tozzi en Rieker. Je tenen tijdens een avondwandeling laten meegenieten van het zomerse briesje? Dan ben je safe met wandelsandalen of -schoenen van Teva.


Door weer, wind en regen

Tijdens de jaarlijkse herfstwandeling in het kleurrijke bos ben je maar beter voorbereid op kleine regenbuien en zompige wandelpaden. De wandelschoenen van Columbia houden je voeten en sokken gegarandeerd droog. Met hippe regenlaarzen van Dazzle of Tommy Hilfiger houd je het droog én modieus. Een regenproof schoen voor alledag die je voet laat ademen? Dan is Geox dit najaar jouw merk!


De eerste koude

Na de zomermaanden gaat de verwarming terug op, zalig! Geraken je tenen echter niet meteen opgewarmd? Gevoerde pantoffels leggen je voeten letterlijk én figuurlijk in de watten. Ook buiten pak je je voeten best wat warmer in. Aan de schoolpoort wachten wordt iets minder kouwelijk met extra gevoerde enkellaarsjes of een paar comfy boots.

Nood aan meer najaarsinspiratie voor je schoenenkast? Swipe door onze webshop of kom langs in de dichtstbijzijnde Torfs-winkel.