Steunzolen, but make it fashion!

Veel mensen hebben er last van: je moet absoluut steunzolen dragen, maar je wil er ook modieus bij lopen. Draag jij ook steunzolen en vind je maar moeilijk jouw favoriete paar? Dan raden wij aan om een kijkje te gaan nemen in de Gabor Optifit collectie! Ook wanneer je geen steunzolen draagt, biedt deze collectie heel veel voordelen. Lees hieronder meer!Steunzolen worden vaak geassocieerd met het typische beeld van een orthopedische schoen. Een beetje ouderwets, niet zo heel elegant en weinig modieus. De schoenontwerpers bij Gabor vonden het dringend tijd om daar verandering in te brengen. Als comfortmerk draagt Gabor comfort en pasvorm hoog in het vaandel. Het is Gabors streefdoel om modieuze schoenen te ontwikkelen voor elk voettype. Dat doen ze aan de hand van verschillende ‘pasvormconcepten’, die ze steeds naadloos combineren met de trends van het seizoen. Heb je bijvoorbeeld een bredere voet en nood aan extra wijdte? Gabor voorziet schoenen in meerdere breedtematen. Wil je een laars die mooi aansluit aan je kuit, maar heb je moeite om de juiste maat te vinden? Gabor heeft laarzen in kuitbreedte XS tot XXL. Zo zijn er maar liefst negen verschillende pasvormconcepten. De belangrijkste daarvan is Optifit, die speciaal ontwikkeld werd voor dames die steunzolen dragen.


Staat er in een Gabor-schoen de term ‘Optifit’ vermeld, dan weet je dat deze schoen een uitneembaar voetbed heeft. Ook voor wie geen nood heeft aan steunzolen, is dat een groot voordeel. Omdat het voetbed uitneembaar is, kan je het uit de schoen nemen om te luchten na een snikhete zomerdag of winterse plensbui. Sommige voetbedden zijn zelfs wasbaar in de wasmachine. Niemand houdt namelijk van schoenen met een geurtje.


Wie wel op maat gemaakte steunzolen draagt, kan deze makkelijk omwisselen met het voetbed van de schoen. Je hoeft de zolen dus niet op elkaar te leggen. Zo blijft de schoen comfortabel aan je voet, blijft je steunzool mooi liggen en knelt hij niet af.

Comfort gegarandeerd dus, maar wat met de stijl? Ook wie steunzolen draagt, mag zich uiteraard verwennen met modieuze schoenen! Vanuit die overtuiging creëert Gabor in elke collectie een brede waaier aan modellen met een uitneembaar voetbed. Hippe sneakers, stoere biker boots, elegante enkellaarsjes of stijlvolle loafers: allemaal zijn ze voorzien van een steunzoolfunctie met Optifit van Gabor.