Start 2019-2020 op goede voet met Torfs

Na twee maanden schoolvakantie is het zover: het schooljaar start weer! Mama’s en papa’s doen stiekem een vreugdedansje, want de rust keert weder. Of toch bijna... Want eerst nog even de belangrijkste schoolbenodigdheden checken. Wij geven alvast enkele tips voor de snelste ochtenden, hipste boekentassen en leukste kinderschoenen op de speelplaats!Cool kiddo

Vermijd modediscussies met je oogappel en ga voor een schoen die bij elke outfit past! Meisjes zitten safe met cognac hoge schoenen of witte sneakers met fantasie of glitter. Bij de jongens zien we naast witte sneakers ook skatesneakers of stoere cognac laarsjes.


Uniformschoenen

Op zoek naar een schoen die past bij het schooluniform? Ook die hoeft niet saai te zijn. Tussen onze marineblauwe, cognac, bruine of zwarte kinderschoenen voor jongens of meisjes staan heel wat hippe sneakers en veterschoenen die onder een uniform passen.


Tik tak tik tak

‘s Morgens vijf minuten langer slapen, douchen of ontbijten? Kies dan gemakkelijke schoenen voor dochter- of zoonlief met velcrosluiting of ga voor een paar instappers. Alle kleine beetjes helpen voor een vlotte ochtendroutine!


Trendy turnen

Om de gewrichten en voeten van je hartendief tijdens de turnles te sparen, ga je voor een schoen met veel schokdemping. Snuister daarom tussen het aanbod van Nike, een absolute topper binnen de sneakerwereld. Vraagt de turnjuf expliciet voor een schoen zónder zwarte zool, ga dan voor tijdloze turnpantoffels of kijk eens tussen het aanbod van Adidas.


Gepakt en gezakt

Nieuwe meester, nieuw klaslokaal, nieuwe klasgenootjes… Een nieuwe boekentas, rugzak, turnzak of pennenzak maken het af. Nog even wat water, homemade icetea of chocomelk in die hippe drinkbus en het schooljaar kan nu al niet meer stuk!

Gaan om vier uur de schoenen uit en kinderpantoffels aan? Ontdek onze jongenspantoffels en meisjessloffen voor thuis.