Sip & stroll: 5 cocktails en matching sandalen

Bijgewerkt: 3 okt 2019

Slurpen, shaken en slenteren. Daar dient de zomer voor! Dus zetten we bij de start van ons lievelingsseizoen met stip sandalen en cocktails op de menu. Welke bestel je eerst?
Cosmopolitan chique

De Cosmopolitan is een cocktail op basis van wodka, sinaasappellikeur en cranberrysap. Een zoet drankje dat wordt gedronken met veel bravoure, Sex and the City-stijl. Haal de Carrie of Samantha in jezelf naar boven met high heel sandalen met luipaardprint of zwarte hoge sandalen. Of ga voor de Charlotte-look en pas jezelf deze vrouwelijke pump met bloemenprint aan. Matcht perfect met je roze drankje.


Caipirinha, musica en samba

Caipirinha is de Braziliaanse mojito. Geen munt, wél limoenen, suiker en cachaça in plaats van rum. Voor je wegdroomt naar Rio de Janeiro met een streepje bossanova in de oren en deze verfrissende cocktail in de hand, schuif je je voeten idealiter nog even in de Tommy Hilfiger teenslippers. Genoeg geluierd? Met deze regenboogmuiltjes of espadrilles met glitter ben je plots een geboren sambadanser.Sì, sì, Bellini

De feestelijke Bellini cocktail is een bruisende drank van processco en perzik. In het leven geroepen om met Italiaanse klasse te aperitieven. Deze bubbels drink je dan ook best met een stijlvolle cognac platte sandaal van Scapa aan je voeten. Meer Italiaanse elegantie? Dat kan met rode puntige pumps of gouden sandalen met plateauzool.


Gin-tonic Bollywood style

De gin-tonic kent iedereen. Maar wist je ook dat deze klassieker, zoals we die vandaag kennen, in de achttiende eeuw door de Engelsen werd uitgevonden in India? Een officier van de Brits Oost-Indische Compagnie voegde gin toe aan het dagelijkse kininedrankje tegen malaria. Drink jouw favoriet dus met zilveren espadrilles met Indische lotus of witte muiltjes met slangenprint aan je voeten. Of ga voor Bollywood style in gouden muiltjes.


Bloody Mary: killer lady

Geen zoetekauw of liefhebber van bittere smaken? Dan les je je dorst met de Bloody Mary, een pittige cocktail met tomatensap en wodka, genoemd naar de bloeddorstige zestiende-eeuwse koningin Maria I van Engeland. Drink deze cocktail als een echt moordwijf met een verleidelijke wedge, een fluweelzachte slipper of een rode sandaal met charmante bloem.


Dorst naar meer? Ontdek alle damesschoenen aan tweede afprijzing op onze webshop.

©2018 Schoenen Torfs

Industriepark West 50 - 9100 Sint-Niklaas