Shoes and the city(trip)

Bijgewerkt op: 3 okt 2019

Barcelona, Milaan, Venetië… Heel wat Europese steden lonken tijdens het paas-, hemelvaart- of pinksterweekend. Wij zochten voor de populairste bestemmingen enkele matching shoes uit. Goede reis!


Miette van onze Torfscrew is een geroutineerde citytripper! Benieuwd welke boots ze draagt?


Barcelona

De hoofdstad van Catalonië is the place to be om een glimp op te vangen van Lionel Messi’s strakke kontje. Bezoek Camp Nou, het grootste stadion van Europa en thuisbasis van FC Barcelona, en trek de spelers hun aandacht met elegante sandalen in de clubkleuren. Toch liever wat kuieren in Park Güell? Met fleurige wedges pas jij helemaal bij het mozaïekthema.


Berlijn

Hippe koffiebars, glutenvrije lunchadresjes en fraaie Street Art... Berlijn heeft het allemaal. Met een paar comfy sneakers blend je perfect met de hipstercultuur. Helemaal in de ban van de kleurrijke graffiti? Ga dan voor deze witte sneakers met een hint of color.


Parijs

Ah Paris, mon chéri. Het spreekt voor zich dat je la tour Eiffel niet op je badslippers betreedt. Kies voor tijdloze bootschoenen, looks en comfort verzekerd! Flaneer met een elegante nude pump over de Champs Elysées tot in sterrenrestaurant Le Cinq voor een romantisch diner. Sluit de avond af op sexy dieprode hakken in de Moulin Rouge.


Milaan

Eindelijk, het moment waarop je zat te wachten… Shopping time! Wie Milaan zegt, zegt mode, fashion shows en Galleria Vittorio Emanuele II. Sneakers met een gouden touch doen jou helemaal thuis voelen in deze luxueuze winkelstraat. Of wat dacht je van runway waardige zachtroze pumps? Milaan is jouw catwalk baby!


Venetië

Last but not least, la bella Venezia! Romantiek alom wanneer je de stad vanuit een gondel ontdekt. Wie weet doet een romantisch vrouwelijk hakje je vriend wel op z’n knieën gaan. Maar opgelet voor overstroomde oevers, neem het zekere voor het onzekere met deze eyecatchers.

Bang dat je voeten en nieuwe stappers de citytrip niet heelhuids doorkomen? Ontdek onze zeven shoe hacks om blaren, slippertjes en vlekken te voorkomen.