Origineel én betaalbare kinderschoenen? Geen mission impossible!

Bijgewerkt: 11 dec 2018

Met een nieuw seizoen in aantocht, is het weer tijd voor een nieuw paar schoenen voor je oogappel. Die zoektocht is niet altijd eenvoudig. Wil je een origineel, trendy én budgetvriendelijk kinderschoentje? Bij Torfs is die zoektocht allesbehalve een mission impossible! Onze kinderschoenenexpert Vicky (shopmanager Torfs Borsbeek) verklapt je het geheim.


LAAT JE KIND ERUIT SPRINGEN


Altijd op zoek naar een unieke en originele look voor je kind? De schoentjes van ons huismerk Milo&Mila bieden kids alles wat ze nodig hebben: stijlvolle en speelse designs en kwaliteitsvolle materialen. Dit merk biedt voor ieder wat wils: stoere boots voor stoere rakkers of sneakers met glitters voor de rock chicks. Bovendien geven de soepele pasvormen van Milo&Mila voldoende steun, zodat de voetjes optimaal kunnen groeien.  


Met communiefeesten in het vooruitzicht vind je binnen het gamma van Hampton Bays zowel voor jongens als voor meisjes de meest stijlvolle schoenen in kwaliteitsvolle materialen. Kersverse ouder? Neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod van Beberlis. Ze maken je kleine telg meteen nog dat tikkeltje schattiger. Bovendien hebben we ook een uniek aanbod van Bumba, K3 of Ghost Rockers waarmee je kleine ster gegarandeerd de show steelt!

MEE MET DE LAATSTE TRENDS


Een origineel schoentje gevonden? Bij Torfs is je gekozen paar gegarandeerd helemaal hip. We volgen de laatste trends en de leukste ontwikkelingen voor jou op de voet, ook voor kinderschoentjes! Dit seizoen zit je kroost helemaal safe met sneakers en sportieve schoenen. Met merken als adidas, Nike, Skechers, Vans, Converse en Puma heb je keuze te over om jouw telg op de meest trendy en sportieve manier de speelplaats onveilig te laten maken.


MOOI HOEFT NIET TE DUUR TE ZIJN


Kindervoetjes groeien ontzettend snel. Bovendien zijn kinderen echte speelvogels, wat de levensduur van hun schoentjes vaak niet ten goede komt. Het tempo waarmee je kroost nieuwe schoenen nodig heeft, is dan ook amper bij te houden. Wie bij ons het ideale trendy schoentje heeft gevonden, kan er zeker van zijn dat het betaalbaar is. We hebben een hele reeks kinderschoenen onder de €50, zodat jij je kinderen op regelmatige basis een nieuw paar hippe stappers kunt geven.


Ontdek alle tips van kinderschoenenexpert Vicky hier en op ons Youtubekanaal!©2018 Schoenen Torfs

Industriepark West 50 - 9100 Sint-Niklaas