Nieuw vegan merkje op de radar!

Ontdekte jij Blowfish Malibu al? Het merk uit Zuid-California werd 10 jaar geleden opgericht met een duidelijk doel: hoogwaardige en hippe schoenen maken voor een schappelijke prijs. De schoenen staan symbool voor de frisse en jeugdige geest die zo typerend is voor Zuid-Californië. Sinds 2018 is het merk zich beginnen toespitsen op maatschappelijk verantwoord ondernemen en het lanceren van volledige vegan collecties.Alle onderdelen die Blowifsh Malibu gebruikt heeft in de huidige collectie, dus ook de lijm en buitenzool, zijn vrij van dierlijke producten of bijproducten. Ze produceren synthetische materialen om te zorgen dat de kwaliteit en look van de schoenen hetzelfde blijft, ook zonder dierlijke producten. Aan elk detail is gedacht en alle producten zijn officieel geregistreerd bij The Vegan Society.


Koop vegan en draag zo je steentje bij


Voor de dieren – Je kan iets bijdragen tegen de wreedheid jegens dieren en exploitatie van dieren wereldwijd.


Voor je gezondheid – Een veganistische levensstijl is een geweldige kans om meer te weten te komen over voeding en koken en je eetpatroon te verbeteren.


Voor het milieu – Een van de meest effectieve manieren om je ecologische voetafdruk te verlagen, is door dierlijke producten te vermijden. Met sandalen van Blowfish Malibu zet je dus een grote stap in de goede richting!

Het Blowfish Malibu team werkt voortdurend samen met andere marktleiders om nieuwe materialen te ontwikkelen. Het is een continu (leer)proces dat een échte verandering teweegbrengt in de wereld. Ze zetten zich dagelijks in om het nóg beter te doen en ze willen als merk de uitdaging aangaan!