Met Ipanema slippers ben je 100% vegan!

Bijgewerkt op: 11 mei 2020

Ipanema, een zomers gevoel met een duurzame filosofie


We hebben geluk, het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn! En wat is er zaliger dan een paar comfortabele slippers deze periode? De slippers van Ipanema zijn comfortabel, modieus én 100% recycleerbaar. Heb jij ze al geprobeerd?

Toegegeven, we zouden momenteel maar al te graag vertoeven op het iconische Ipanema Beach bij Rio de Janeiro… Zelfs het strand van Oostende voelt momenteel voor veel mensen zo ver weg! Het is geen écht alternatief, maar het fleurt je dagen ongetwijfeld op: de kleurrijke slippers van Ipanema, gebaseerd op de kleurrijke Ipanema Beach lifestyle! Wist je dat het patroon op de zool van alle Ipanema slippers hetzelfde is als de boulevard in Rio de Janeiro?


De slippers van Ipanema hebben een anatomisch voorgevormd, superzacht voetbed dat zorgt voor stabiliteit en een goede pasvorm! Bovendien zijn Ipanema’s meer dan stijlvol en comfortabel. Ze zijn namelijk volledig vegan en gecertificeerd door The Vegan Society, een goed doel en de oudste veganistische vereniging ter wereld. Elke slipper bestaat uit 30% gerecyclede grondstoffen van biologische oorsprong en hierdoor is Ipanema een internationaal erkend Biobased merk. Bovendien kan het 100% recyclebare Flexpand meerdere keren worden hergebruikt. En dat resulteert weer in een lagere CO2-voetafdruk op lange termijn.

Duurzaam voelt goed, staat goed en doet goed!