Ho-ho-orginele kerstcadeautips

Bijgewerkt op: 3 okt 2019

We wuiven de Sint uit en maken ons klaar voor de kerstpakjesjacht. Nog geen idee wat je onder de kerstboom zal leggen voor jouw lievelingsmensen? Wij kozen voor je ouders, BFF, lief en andere dierbaren het perfecte kerstcadeau uit. Zo kun jij met een gerust hart een aanloop nemen naar the most wonderful time of the year.


All the jingle ladies

Al die prachtige vrouwen in je leven verdienen een kerstcadeau dat net iets unieker is dan gemiddeld, toch? Het knuffelgehalte van je mama kan heus nog de hoogte in, met deze wollen pantoffels. Is je (schoon)zus in verwachting van een dochter? Leg dan deze schattige babypantoffeltjes onder de kerstboom. En je BFF zal deze fluffy clutch altijd weten te appreciëren. Nog meer mooie vrouwen in je leven? In onze winkels vind je heel wat toffe mutsen en sjaals om de ladies mee in te pakken.

Meer dan een zoen voor je kapoen

Had jij als kind ook een hekel aan ‘nuttige’ kerstcadeaus? Maak niet dezelfde fout en til jouw praktische cadeaus naar een hoger niveau. Je nichtje doet vast een vreugdedansje zodra ze een paar glittersokjes, unicornpantoffels of een snoeproze pennenzak met bijhorend tasje uitpakt. Haar teenage broer maak je blij met een beestige portefeuille. En je petekind stuur je vanaf nu in stijl naar de turn- of hockeyles met een leuk rugzakje met hartjes, flamingo’s of vliegtuigjes. Wedden dat jij de rest van het jaar de leukste tante bent?


Oh deer

Uh-ow, gaf je lief niet genoeg hints voor het perfecte kerstcadeau? Het is gewoon een kwestie van zijn of haar tips juist te interpreteren. Droomt je vriendin van een puppy, kitten of hangoorkonijn? Deze ultrafluffy sloffen of konijnenpantoffels zijn minstens even aaibaar. Je boyfriend maak je blij met een classy portefeuille, kaartenhouder of riem. Voor vriendjes die nostalgisch zijn van aard pak je de blauwe pantoffels Super Mario in. Zijn jullie eerder avonturiers dan couch potatoes? Dan scoor je met een trolley voor hem of haar. Extra punten voor het grote pak!


All I want for Christmas is… this!

Niet iedereen is even goed in kerstpakjes uitkiezen. Neem geen risico en stuur je wishlist alvast uit voor het te laat is. Uiteraard hou je de leukste cadeau-ideetjes voor jezelf. Bovenaan je lijst prijken dan ook deze witte alpacapantoffels, een hippe make-up tas en minstens twee verwisselbare kleppen van het mix’n match feesttasje van Kisses of Pearl. It’s looking a lot like Christmas!


Nog meer pakjes onder de kerstboom? Kijk eens rond in onze webshop of spring binnen in een van onze winkels.