Herfst 2019 in schoenenland: 4 trends

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe schoenencollectie! Wij spotten voor de herfst 2019 alvast vier musthaves. Je collectie chunky sneakers en Dr. Martens mag je dit najaar ongegeneerd uitbreiden, jippie! En twee nieuwe trends kondigen zich aan. Ontdek ze hieronder.


#1 Chunky sneakers

De ‘90 vibe hangt er nog steeds en daar zijn wij én onze voeten heel blij mee. Alleen al omdat we onze collectie dad sneakers nog wat kunnen uitbreiden. Deze chunky sneakers vind je deze herfst in alle trendkleuren: neon, dierenprint, herfsttinten… Zo voeg je in 1-2-3 kleur toe aan elke classy nonchalante outfit. Hoe chunkier, hoe liever? Dan ga je voor een plateauzool.


#2 Okergeel, dé herfstkleur

Het belooft een fijne nazomer te worden, want deze herfst is okergeel dé trendkleur in schoenenland. Ruil je gele regenlaarzen gerust in voor andere stappers in dit vrolijke kleurtje: enkellaarsjes, boots en sneakers. Die laatste spot je dit seizoen vooral in okergeel suède. Prachtig in combinatie met bruintinten, dierenprints en wit.


#3 Wild wild westernlaarsjes

Dé musthave in het herfstseizoen is een paar westernlaarsjes. Haal de avontuurlijke cowgirl in jezelf naar boven en loop in een drafje naar de winkel voor een cognac paar, stoere zwarte laarsjes of laarsjes met uitdagende dierenprints. Evenhoog cowgirlgehalte, minder western? Dan ga je deze herfst voor het neefje van de westernlaars, chelsea boots.


#4 Dr. Martens

Dat deze klassieker ontbreekt in je schoenenkast is haast onmogelijk. Deze comfy boots werden rond 1960 in het leven geroepen als stevige werkschoenen, ontpopten zich vervolgens tot stijlicoon van rebellerende jongeren en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds dé boots voor iedereen die anders, ruimdenkend en expressief durft zijn. Deze herfst breid je je collectie uit met Dr. Martens in één of meerdere felle kleurtjes, een bloemenprint, met glitters of een extra chunky zool.


Snel je schoenencollectie uitbreiden met de laatste trends? Swipe door onze webshop of kom eens langs in de dichtstbijzijnde Torfs-winkel.