Glocal explorer ontmoet nature warrior

Bijgewerkt op: 17 dec 2018Camel active footwear kiest deze winter voor opvallende schoentypes uit hoogwaardige ledersoorten. Technische materialen in de binnenvoering garanderen dat Camel Active de typische kwaliteitskenmerken vertoont. Comfort en lichtheid vormen de kernwoorden van dit seizoen. Als ondersteuning garanderen de Gore-Tex®-uitrusting en de nieuw ontwikkelde latexinlegzool een goede ademende werking en demping.


Stoere outdoor boots uit sterk leder zijn het hoogtepunt van de Camel Active collectie bij Torfs. Uitgesproken zool- en frameprofielen creëren waardigheid. Lichtheid is als tegenhanger van de opvallende look een belangrijk kenmerk. Snelsluitoplossingen vergroten het comfort. Tenslotte vervolledigen de chelsea boots het laarzenassortiment, met hun minimalistische design.

Om zowel moderne alsook hoogwaardige schoenen te produceren, staat de combinatie van natuurlijke en technische materialen op de voorgrond: functiemembranen van Gore-Tex® en Primaloft worden met geolied veloursleder, gestructureerd rundsleder of glad leder gecombineerd.


Voor de sneaker liefhebbers hebben we dit stijlvolle en comfortabele model. Bruintinten zoals mokka, chestnut en brandy zijn de hoofdkleuren van de collectie. Ze worden door taupe en steengrijs vervolledigd.