Dé lifehack van deze zomer: de ZERØGRAND All-Day Trainers van Cole Haan

Bijgewerkt op: 3 okt 2019

We willen allemaal de mooiste schoenen, die comfortabel zijn én geschikt om mee te gaan werken. We hebben ook sneakers nodig die topprestaties leveren in de sportschool. Cole Haan heeft beiden gemaakt, verenigd in één schoen: de ZERØGRAND All-Day Trainers met Stitchlite™.Het Amerikaanse lifestylemerk Cole Haan is gloednieuw in ons aanbod en wat een aanwinst! Ze zijn super hip en hebben een zorgvuldig ontworpen buitenzool die zorgt voor lichte en flexibele bewegingen. De ZERØGRAND sneakers bieden een volledig nieuw ondersteuningssysteem voor je hele voet!


Bij Cole Haan ligt de kracht in de eenvoud:

Enerzijds de 'Dress shoes that feel like sneakers' : een modieuze upper, samengevoegd met een high performance zool. Ultralicht, soepel en met uitmuntende dempende kwaliteiten.

Anderzijds de 'All Day Trainer'; de modieuze sneaker die je ook letterlijk de hele dag door kunt dragen; van op kantoor tot in de fitness.

Dus of je nu naar je werk gaat of een vrije dag hebt: met Cole Haan ben je altijd goed!


Over Cole Haan

Geboren in 1928, opgericht door Trafton Cole and Eddie Haan.

Cole Haan is een Amerikaans lifestylemerk dat elegante en innovatieve producten levert aan buitengewone klanten. Ze ontwerpen voor degenen die waarde hechten aan elk detail en elke functionele innovatie - of degenen die op zoek zijn naar een look die elegant en origineel is.


Ze maken gebruik van nieuwe technologieën en diepgaande branche-expertise voor het leveren van relevante en betere producten voor degenen die niet bereid zijn om elegantie op te offeren voor prestaties. Ze maken de schoenen voor mensen die ingenieus en vindingrijk zijn en een verschil willen maken.