Communieschoenen: dé trends van 2019

Bijgewerkt op: 3 okt 2019


In maart opent traditioneel de shopjacht naar je oogappels communie- of lentefeestoutfit. Wij geven alvast de schoenentrends van 2019 mee, zodat het feestvarken vlot een matching schoen vindt. De twee sleutelwoorden zijn sporty en shiny.


Glitter & gold voor de girls

Meisjes gaan dit jaar te communie met een sportieve schoen met girly details. Zoals een roze schoen met gouden accenten, een witte sneaker met gouden vlinders of eentje met een glitter figuur. Die laatste oogt extra feestelijk met een gouden glitterkous. Wie voor een iets traditionelere look gaat, schuift haar voetje in een ballerina met gouden strikje of een parelmoer exemplaar met witte bloemetjes. Of je nu gaat voor sporty of traditioneel, een bijpassend tasje maakt de feestlook helemaal af.


Stoer en speels voor de boys

Jongens kiezen evengoed voor een sportieve feestschoen, maar ruilen het glitter in voor een fel kleuraccent. Denk maar aan een witte sneaker met groene dino’s of een hoge sneaker met kleurrijke wielrenners. Iets oudere jongens houden het bij een witte sneaker met oranje hiel of neongroen kleuraccent. Staat je zoon binnen tien minuten gegarandeerd te stuiteren op het springkasteel? Kies dan een gemakkelijk paar met slip-on sluiting.


Look of the day

Zijn jullie er nog niet helemaal uit welke outfit er zal klaarliggen op de grote dag? No worries, bij Torfs geniet het feestvarken van een extra lange retourgarantie. Zo kun je de ochtend van je communie- of lentefeest nog beslissen welke schoen het beste bij de feestlook van je zoon of dochter past.

Meer inspiratie en tips voor een knaller van een communie- of lentefeest vind je in ons communie- en lentefeestmagazine.