Beestige schoenenmode voor werelddierendag!

Pootjes, hoeven, vleugels, vinnen... op 4 oktober, werelddierendag, verdienen ze allemaal een high five! Om onze dierlijke vrienden een echt eerbetoon te brengen, halen we alles uit onze (kleer)kast en hullen we ons in beestig mooie prints.#1 Schaaptastisch

Niets fijner dan rustig aan de ontbijttafel ontwaken met je tenen in Merino schapenvacht. Dat heeft het Australische merk Warmbat helemaal begrepen. Al geven pantoffels met imitatiewol minstens evenveel warmte en genegenheid.


#2 Een streepje voor

Zebra’s, tijgers, okapi’s,... Hun strepenpatroon zorgt ervoor dat ze een streepje voor hebben in de ongerepte natuur. Als dat geen reden is om hun streepjes vandaag in de schijnwerpers te zetten! Ga voor speelse zebrasokken, onverschrokken tijgersneakers, classy veterschoenen met zebraprint of andere beestige damesschoenen met streepjesprint.


#3 Luipaard(s)print

Heb je nog geen luipaardprint in je kast, dan wordt het tijd om een inhaalsprint te doen. Dat kan met bruine of beige sokken, een gedurfde handtas of een paar poezelige pantoffels. Wild, wilder, wildst? Dan ga je voor een paar sneakers of stoere boots volledig in luipaardprint.


#4 Croco’s & slangen

Voel jij meer connectie met de koelbloedigen uit het dierenrijk? Supporter voor je favoriete wezens met een paar bruine of donkerblauwe boots in crocoprint, enkellaarsjes in bruin imitatieslagenleer of een slangenhandtas in bruin-groene tinten. Liever wat subtieler, dan ga je voor veterschoenen met slangenprintafwerking of een cognac laptoptas met schubbenpatroon.

Liefst de hele dierentuin aan je voeten? Ga dan voor multiprint sneakers met een maximum aan dier-spiratie.

Denk ook aan de allerkleinste dierenvrienden en verwen je zoon of dochter met een kinderrugzak met dierenfantastie, beestige sneakers, Paw Patrol pantoffels of dinosloefen.