Back 2 school met Torfs

Bijgewerkt op: 11 dec 2018

De laatste weken van de zomervakantie zijn aangebroken. Bijna terug naar school dus. Joepie, want dat betekent ook een propere schooltas en nieuwe stappers! Wij zetten enkele tips en trends voor het komende schooljaar op een rijtje zodat je kids met een vliegende start het schooljaar beginnen.


Schoenen Zorg dat je kind op de eerste schooldag letterlijk stevig in zijn of haar schoenen staat door de juiste schoen te kiezen. Hippe sneakers zijn altijd een goed idee. Deze sportieve schoen biedt genoeg steun én voldoende vrijheid om tijdens de speeltijd flink te ravotten. Kies tussen onze eigen en andere populaire merken zoals adidas, Nike, Skechers, Vans, Converse en Puma.

Geen idee of je hartendief nog steeds dezelfde schoenmaat heeft? Kom langs in een van onze winkels om de voetjes te laten opmeten door onze voet-meet-machine.Kinderrugzakjes De allerkleinsten lopen met plezier de schoolpoort door met een speels rugzakje van Affenzahn op hun rug. Kies het juiste formaat voor jouw spruit, verstel de schouderriemen en vul nog even het naamkaartje in dat onder de tong van het diertje zit. Wist je trouwens dat het nieuwe vriendje van je kleuter bestaat uit gerecycleerde plactic flessen? Goed voor het milieu en dus voor de toekomst van je oogappel.Boekentassen Een goede boekentas voor de lagere school heeft voldoende opbergruimte, gaat gemakkelijk open en toe en kan vooral tegen een stootje. Moet je zoon of dochter veel schoolgerief heen en weer sleuren, ga dan voor een trolley. Het enige waar je lieveling zich nog mee bezig hoeft te houden, is kiezen tussen zijn of haar favoriete print, actieheld of kleur. De trend voor dit schooljaar? Denk drukke prints en een waaier aan kleuren.Rugzakken De grotere kids dragen hun schoolspullen uiteraard in een stevige rugzak. De toppers blijven de bekende rugzakmerken zoals Eastpak of Dakine. Daar heeft het praktische aspect uiteraard iets mee te maken. Zo hebben deze rugtassen een laptopvak, verschillende vakken binnenin en meer draagcomfort door een extra versteviging onderaan en ter hoogte van de schouders. Net wat je opgroeiende tiener nodig heeft.


Maak het je gemakkelijk en bestel vanuit je zetel via onze webshop of spring eens binnen in een van onze Torfs-winkels voor meer inspiratie.