Alle kabels netjes in een doos

We hebben de mooiste spulletjes in ons interieur verzameld maar één ding ontsiert nog steeds de meeste woonruimtes: die wirwar van laders en kabels! We kunnen echter niet zonder en je hebt ze toch liever bij de hand dan weggemoffeld ergens waar je er niet bij kan. Daarom deze eenvoudige oplossing. Dankzij een stevige schoendoos en jouw favoriete bekleding is die frustrerende spaghetti verleden tijd!

Wat heb je nodig?

- Stevige schoendoos met een deksel - een multistekker die in de doos past - mooi behang of inpakpapier - lijm (ideaal is lijm in een spuitbus) - breekmesStap 1 Let er goed op dat de hoeken mooi afgewerkt zijn door overtollig papier weg te knippenStap 2 Knip een stuk papier uit dat ruim genoeg is om de onder- en zijwanden van de doos in 1 keer te bekleden.
Stap 3 Bespuit de doos én het stuk papier met spuitlijm en bekleed de doos met het door jou uitgekozen papier.

Stap 4 Vouw het papieroverschot aan de rand van de doos naar binnen en kleef goed vast.Stap 5 Bekleed het deksel van de doos op dezelfde manier.Stap 6 Snijd met het breekmes een aantal keer in de zijwand van de doos, om inkepingen te maken voor de kabels. Hoe meer stekkers er in jouw multistekker passen, hoe meer inkepingen.Stap 7 Snijd het karton van de doos uit iedere inkeping weg maar niet het papier! Vouw dit om naar binnen voor een keurige afwerking. Stap 8 Maak tenslotte nog een inkeping in de tegenoverliggende zijde van de doos, om de kabel van de verdeelstekker daarlangs naar buiten te leiden.Resultaat Plaats de doos op een plek waar je er goed bij kan en jouw toestellen makkelijk kan laten laden. Verstop het teveel van iedere kabel in de doos door de kabel naar binnen te duwen.