7 tips van onze kinderschoenenexpert

Bijgewerkt op: 11 dec 2018

Schoenen kopen voor je kinderen is allesbehalve een sinecure. Die moeten namelijk degelijk zijn, voldoen aan de behoeften van jouw (b)engels en er liefst ook nog eens leuk uitzien. Onze kinderschoenenexpert Vicky (Shopmanager Torfs Borsbeek) voorziet je van 7 waardevolle tips bij het kopen van kinderschoenen


1) VOETJES METEN IS KINDERSPEL


Bij Torfs worden de voeten van jouw kleintje gemeten met de voeten-meet-machine. Dit toestel meet nauwkeurig en tot op de millimeter exact hoe groot de voeten van jouw kind zijn en of links en rechts eventueel van grootte verschillen. Op die manier kunnen wij jou verzekeren dat je kind comfortabel in een nieuw paar schoenen de winkel buitenstapt.2) HET BESTE VOOR JOUW KIND


Omdat voor jouw kinderen enkel het beste goed genoeg is, heeft Torfs een aantal echte topmerken in huis. Zo is er Stones&Bones een merk dat uitblinkt in kwaliteit. Deze handgemaakte kinderschoentjes ogen niet alleen mooi. Ze zijn ook nog eens gemaakt van de allerbeste ledersoorten - vanbuiten én vanbinnen. Romagnoli staat dan weer bekend om z’n speelse ontwerpen en Italiaanse degelijkheid. Je herkent dit merk aan de originele prints, felle kleuren en niet-kapot-te-krijgen veters of klittenband. Daarnaast is er ook nog Geox voor jongens en voor meisjes dat er onder het motto ‘de schoen die ademt’ voor zorgt dat jouw kinderen zonder problemen (en nare geurtjes) kunnen ravotten.


3) EXCLUSIVITEIT


Dankzij onze exclusieve huismerken als Milo&Mila en Hampton Bays, de exclusieve modellen van merken als Beberlis en de licenties die je enkel bij Torfs vindt zoals Bumba, K3 en Ghost Rockers, meet jij je uk een unieke look aan.4) TRENDS


Bij Torfs gaan we steeds op zoek naar de laatste trends en leukste ontwikkelingen op vlak van schoenen, ook voor de kids. Dit seizoen draait alles rond sneakers en sportieve schoenen. Keuze te over bij onze eigen en andere topmerken zoals adidas, Nike, Skechers, Vans, Converse en Puma!


5) BUDGETVRIENDELIJK


Kindervoetjes groeien ontzettend snel. Het tempo waarmee ze hun schoenen ontgroeien, is dan ook bijna niet bij te houden! Net daarom zorgen wij ervoor dat onze schoenen betaalbaar blijven en jij je kids op regelmatige basis in het nieuw kan stoppen. We hebben een hele reeks kinderschoenen onder de €50.


6) SCHOENEN DIE WERELD BETER MAKEN


Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Je kan bij Torfs dan ook terecht voor kinderschoenen van duurzame merken als Kavat en Timberland.


7) HET GEMAK VAN ONLINE SHOPPEN


Wie z’n kinderen na een vermoeiende dag op school niet nog eens naar de winkel wil sleuren, bestelt eenvoudigweg schoenen online. Met een aantal simpele kliks laat je het favoriete paar van jouw dochter of zoon in de winkel leveren. Ophalen, passen en mee naar huis nemen of net heel makkelijk retourneren!