50 en helemaal niet ‘over the hill’

Bijgewerkt op: 11 dec 2018

Ben net 50 geworden! Als ik het getal luidop uitspreek, klinkt dit nog wat raar, maar dat komt gewoon omdat leeftijd tussen je twee oren zit. Of je nu 30, 40 of 50 bent, je voelt je net zo jong zoals je je vanbinnen voelt.


En dat geldt ook voor je kleding en je schoenen. Ik ga niet zeggen dat ik misschien soms wat meer naar comfort grijp, dan toen ik 20 was, maar tegenwoordig zijn comfortmerken zo hot, dat je het niet eens opmerkt dat je een comfortschoen aanhebt. En sneakers zijn een geschenk made in heaven. Zalig om in te lopen en ze passen op elke outfit.Ik volg graag de nieuwe trends, ben al van kindsbeen gefascineerd door iedereen die creatief met iets bezig is, dus ook de designers. Wil dit zeggen dat ik elke trend draag…NEE…. Ik heb altijd mijn eigen kledingstijl bepaald en zal dit ook altijd blijven doen. Maar als de kleur lila hot and happening is, dan kan het goed zijn dat je mij als eerste hiermee ziet rondlopen. Ik inspireer graag mensen, want vaak moeten ze eens eerst zien hoe andere mensen dit combineren. En ik heb totaal geen moeite om nieuwe combi’s te maken, voor mij voelt dit als mijn tweede natuur.

En mocht je het nog niet weten. Ik hou van schoenen!! Ik heb ze niet geteld (durf ik eerlijk gezegd niet), maar het moeten er minstens een paar of honderd zijn. En nee, dat is geen typefoutje. Mijn schoenencollectie is wel super geordend, wat ik niet altijd kan zeggen van het meeste in mijn leven☺ Ik offer mijn garage helemaal op voor mijn schoenen, die mooi in dozen gestapeld worden in rekken, met telkens een foto op elke doos.Als tiener was ik verknocht aan mijn Dr Martens boots, mijn Sperry docksides en mijn Converse sneakers. Wel deze zijn allemaal terug in de mode. Ik had ze beter bijgehouden☺. Dat wil niet zeggen dat ik deze niet opnieuw heb gekocht uiteraard!En zo zie je maar, ik droeg deze schoenen toen ik 15 was en 35 jaar later draag ik nog steeds dezelfde schoenen ! Dus dames, wat wil dit zeggen: ‘Age is but a number !’