5 goede voornemens & must-haves voor 2020

Een nieuw lief, een fitnessabonnement, meer me-time… Een nieuw jaar start met goede voornemens! Kies jouw doel voor 2020 en zet je beste voetje voor met Torfs’ schoenen en musthaves.Een nieuwe job

Spannend, al die sollicitaties! Trek dus iets netjes aan waar je je goed in voelt én in straalt. Zoals dit zijdezacht roze hemd en een paar stijlvolle pumps. Is de deal al beklonken? Start je nieuwe professionele uitdaging dan met een gloednieuwe portemonnee, voor al het geld dat straks zal binnenstromen.


Een nieuw lichaam

Zoals elk jaar pronkt het sportieve voornemen bovenaan je lijstje. Maar ditmaal heb je een hippe drinkbus en gloednieuwe sportschoenen die mee aftellen tot gym o’clock. Op zoek naar iets rustigers? Wandelen blijft een van de beste sporten om je conditie omhoog en het cijfer op de weegschaal omlaag te krijgen. Trek dus je wandelschoenen aan en bestel alvast een kleinere riem.


Een nieuwe liefde

Sloot jij 2019 af als single? Dan is de nood aan warmte in 2020 net iets groter. Wikkel jezelf in een wollen trui en sexy panty’s en wacht geduldig af tot iemand je verhoogde knuffelgehalte opmerkt. In tussentijd houdt deze velours handtas je met plezier gezelschap.


Een nieuwe passie

Ontdekte je in 2019 een voorliefde voor salsadansen, pottenbakken, wijnproeven of een andere uitzonderlijke hobby? Dan wordt 2020 het jaar om dit van de daken te schreeuwen... met een sprekende outfit voor je nieuwe passie. Ga voor vurige enkellaarsjes, een multicolor haarlintje, gouden sokken of een glitterschoen in je favoriete kleur.


Een nieuwe vibe

Wordt 2020 voor jou het jaar om meer te ontspannen en tijd voor jezelf te maken? Dat houd je langst vol met een paar zachte pantoffels, een cute make-up tasje, een teddy jas, handschoenen of andere verwen-musthaves… Zo wordt 2020 gegarandeerd jouw jaar!


Meer inspiratie voor the new you vind je in onze webshop of in een van onze winkels.