4 topmomenten op de Torfs-teamdagen

Bijgewerkt op: 11 dec 2018

Als onze medewerkers iets goed kunnen, dan is het wel met een stralende glimlach paraat staan om elke klant te helpen. Nu ben je misschien wel benieuwd waar die lach vandaan komt? Uit hun passie voor mode? Zeker. Hun plezier in de job? Absoluut. Maar wat wij ook enorm belangrijk vinden, is dat onze mensen stevig in hun schoenen staan. En bruisen van teamspirit natuurlijk! Daarom organiseerden wij de Torfs-Teamdagen: “The Shoe Love is True Love Summer Edition” waren 2 dagen gevuld met leerrijke en actieve, maar vooral ongelooflijk plezante activiteiten. Kijk gerust hoe het eraan toe ging.


Jaja, “The Shoe Love is True Love Summer Edition” was in een flits voorbij. Maar wij wilden het echt onvergetelijk te maken. Dat begon met de locatie: De Eskimofabriek in Gent. Hét pareltje waarin alle activiteiten hun eigen plekje kregen. Na de verwelkoming startte een draaimolen aan workshops.


Eerst konden de medewerkers deelnemen aan het ‘Shoefestival’. Daar waanden ze zich even in Milaan of Berlijn, en maakten ze kennis met de nieuwste schoenentrends. De leveranciers vertelden hen van naaldje tot draadje het verhaal van elk muiltje tot sloef, zodat ze het product door en door leerden kennen. Zo wordt hun professioneel advies nog straffer!


Genoeg stilgezeten, tijd voor De Samenfit Workshop! Yoga of powertraining… het maakte niet uit. Zolang je maar bewoog. Torfs organiseert trouwens buiten dit event verschillende sportieve activiteiten voor het Torfsteam, zoals bijvoorbeeld loopwedstrijden. Zo bieden ze topadvies, met een topgezondheid en in topcondititie!


Elke medewerker heeft zijn eigen charme en talenten. Tijdens de Sales Boost leerden we hen hoe ze dit in de verf kunnen zetten. Zij zorgen er namelijk voor dat écht shoppen zoveel leuker is dan webshoppen. Elkaar inspireren, samenwerken en vooral durven was de boodschap.Tot slot was het tijd voor verwennerij met de Ladies Night. Voor onze klanten organiseren we dit meerdere malen per jaar, maar deze keer was het de beurt aan onze collega’s. Stylingtips, beauty lab, haarworkshops, juwelen shoppen… Onze mannelijke collega’s werden natuurlijk niet vergeten. Voor hen stond er een heuse ’man cave’ klaar. Daar konden ze poolen, darts spelen en genieten van een frisse pint. Tot slot was het tijd om de dansbeentjes los te gooien!

Bedankt Torfs-team, om de beste ambassadeurs te zijn voor onze schoenen!


Wil jij er volgende keer ook bijzijn? Bekijk dan onze openstaande vacatures!