10x Secret Santa cadeaus die iedereen leuk vindt!

Secret Santa is jouw kans om af te rekenen met cadeaulijstjes en een origineel kerstpakje te geven. Op zoek dus naar het perfecte geschenk voor onder de kerstboom. Wij geven alvast 10 cadeautips voor je zus, oma, neefje of de liefde van je leven. Tijd om te sho-ho-hoppen!#1 Duurzaam drinken

Nóg meer dan in 2019 schuiven we plastiek in 2020 aan de kant. Zet je framily op het goede pad en schenk een hippe drinkbus.


#2 Sock the night away

Sokken brengen schwung in het leven! Of toch als ze een leuk kleurtje, glitter of een hippe print hebben. De Tommy Hilfiger Cadeaubox Multicolor Sokken verzamelde al dat leuks in één doosje.


#3 Warme handjes

Trok jij de naam van iemand met koude handjes en een warm hart? Dan zijn een paar degelijke handschoenen hét stijlvolle kerstgeschenk bij uitstek.


#4 I love you very muts

Houd de oortjes van je mama warm met een classy muts. En pimp papa’s garderobe met een hippe pet. Petje op voor die Secret Santa!


#5 Is dat nu geen centje waard?

Of de ontvanger van jouw Secret Santa in de eindejaarsperiode nu vooral geld uitdeelt of in ontvangst neemt, een nieuwe portemonnee maakt het nog feestelijker. Ook voor de kleintjes!


#6 All I want for christmas is shoes

Gaan jullie als koppel in 2020 een stapje verder in jullie leven? Dan zijn een paar wandelschoenen een must-have voor alle avontuurlijke paden die jullie samen zullen bewandelen.


#7 Hip, hop, hippity to the heuptas

Dat 2020 een jaar vol uitstapjes, festivals en dagjes shoppen mag worden! En dan kan een heuptasje niet ontbreken.


#8 Van het kastje in het tasje Een vrouw heeft nooit genoeg tasjes voor alle armbandjes, make-up, haarrekjes en andere vrouwenspulletjes. En ook mannen zijn gediend met een prachtige toiletzak voor (zaken)reisjes in het komende jaar.


#9 Let it slof

Wens jij je zus of beste vriendin vooral wat meer me-time to na een turbulent 2019? Dan is ze vast gelukkig met Spaanse sloffen, eskimo-sokken of andere hippe pantoffels.


#10 Jingle bell, jingle bell, jingle bell.. go!

Gaat jouw oogappel vaak bij de oma logeren? Of wens je opa een zorgeloze cruise in 2020? Dan is een mooie trolley een godsgeschenk!


Ontdek meer kerstcadeautips, warme must-haves en gezellige lifestyle producten voor groot & klein in onze winkels.